Zdravi kutak: savjetovanja i aktivnosti

Farmacia je svoju ponudu obogatila još jednom uslugom – na nekoliko prodajnih mjesta otvoren je Zdravi kutak. Zdravi kutak nudi vrhunske proizvode bez glutena, organske proizvode, sastojke za vegetarijansku i vegansku prehranu, raw food… Ukratko, sve što nazivamo superhranom.Na policama se mogu naći proizvođači hrane: Dr. Goerg, Werz, Govinda, Planet bio, Raab , Bob red mill i mnogi ostali.

Zbog sve većeg broja oboljelih od celijakije, ali i mnogih drugih koji se bore s alergijama , preosjetljivošću na pojedine namirnice ili boluju od autoimunih bolesti uveli smo i  besplatnu uslugu savjetovanja o zdravoj prehrani .

Suvremeni način života nam ne dozvoljava da dovoljno pažnje posvetimo zdravom načinu ishrane.
Muči vas umor, razdražljivost , nadutost, opstipacija, preosjetljivost na hranu, borite se sa viškom tjelesne težine ili sa problematičnim tenom?
Rješenje je pred vama.

Isprobajte ukusne slastice bez glutena, jaja, mliječnih proizvoda i šećera te upoznajte nutritivne vrijednosti namirnica
Naučite kako pripremiti delicije koje će vas ostaviti bez daha,saznajte što možete promijeniti u svojim navikama za poboljšanje zdravlja.

Pozivamo vas na savjetovanje, degustaciju zdravih i slasnih zalogajčiča bez glutena i promociju knjige Zdravo i slasno bez glutena. Savjetovanje će provoditi Helena Jakoliš – farmaceutska tehničarka i savjetnica zdrave prehrane u Farmaciji.

U mjesecu siječnju posjetite nas na lokacijama:

14.01.2017g.  od 08-15 h Farmacia Kaufland Šibenik, Vukovarska 10

17.01.2017.g od 09.-13.30 h Farmacia City Galleria Zadar, Murvička 1

20.01.2017.g od 15.-19.30 Farmacia Mall Split, Josipa Jovića 93

23.01.2017.g od 14-20 h Farmacia Arena centar Zagreb, Vice Vukova 6

24.01.2017. od 10-16 h Farmacia Supernova Varaždin, Optujska 171 a

 

Veselimo se vašem dolasku!

Izvor slike:ssuperfoods cafe menu

Slasni zalogajčići bez glutena, jaja , šećera i mliječnih proizvoda

Nema komentara

Ostavite komentar