Moje iskustvo sa Eva filterom za vodu

U zadnje vrijeme se često susrećem da je voda iz  slavina  puna klora koji je štetan za naše zdravlje. S obzirom da je voda sastavni dio našeg života i da ne možemo zamisliti dan bez svog omiljenog napitka, vrlo je važno koju vodu konzumiramo pogotovo ako imamo zdrastvenih problema. Voda je ta koja izgrađuje i regulira svaki pojedini dio tijela. Ona hrani naša zglobove i kosti, regulira nam temperaturu  i prenosi nutrijente  do organa. Ako svakodnedvno konzumiramo vodu koja nije kvalitetna i koja je onečišćena dugoročno može doći do zdrastvenih komplikacija.

Ovim putem bih vam htjela predstaviti Eva filter čiju sam vodu probala prije nekoliko mjeseci na jednom otvorenju poslovnog prostora. Kako i sama bolujem od autoimune bolesti te biram namirnice u njihovom prirodnom izvornom cjelovitom obliku vrlo mi je važno i piti čistu vodu. Nažalost u mojoj županiji je bio nekoliko puta potop gdje je razno smeće isplivalo na površinu, a takvu vodu su nakon nekoliko dana proglasili sigurnom.  Nakon što sam isprobala Eva vodu pala je moja zabluda da je takva voda čudnog okusa i da nije pitka. Odlučila sam dati priliku i priuštiti si ono što je najbolje za zdravlje.Voda me je osvojila okusom, a aparat dizajnom jer ne zahtjeva potrošnu električne energije te je lagan i prenosiv. Bolji je izbor od kupovnih boca čije plastike sadrža BPA kemikaliju koja je toksičina , a dugoročnim uzimanjem može negativno utjecati na naše zdravlje. Istraživanja su pokazala da se povećava rizik srčanih bolesti, problema sa hormonima ali i oštećenjima crijeva i jetre.

Prednosti Eva filtera za vodu:

Za razliku od ostalih komercijalnih filtracijskih sustava, u obliku vrča ili proizvoda koji se izravno spajaju na vodovodni sustav, EVA Fontaine filter možete postaviti bilo gdje u kuhinji ili drugoj prostoriji. Estetski je modernog i upadljivog izgleda te se skladno stopi sa svakim uređenjem interijera, a može se koristiti u kućanstvima ili radnim prostorima. Najvažnije, možete zaboraviti na učestale zamjene dijelova filtera, kako EVA filtracijska jezgra ima protok od čak 7.500 litara vode, što prosječna četveročlana obitelj koristi od 12 do 16 mjeseci!

Kroz 8 faza prirodne filtracije vode, EVA Fontaine filter nenametljivo i bez potrebe za učestalim izmjenama vitalnih dijelova filtrira i mineralizira vodovodnu vodu, te na taj način za konzumaciju osigurava vodu prirodne izvorske kvalitete.a. EVA Fontaine prirodnim procesima filtracije vode uklanja teške metale, obojenost, hlapive organske spojeve, THMs i nitrate, tvari kojima se vodovodna voda tretira (klor i ostale kemikalije) te moguće bakterije, a ujedno i mineralizira vodu kako bi Vaša voda bila što čišća i kvalitetnija za piće – kako bi bila izvorske kvalitete. Time EVA Fontaine možete koristiti s vodovodnom vodom, vodom iz bunara i vodom iz provjerenog prirodnog izvora.EVA je  prirodno filtrirana voda za piće je blago lužnata i mineralizirana, pH vrijednosti između 7.3 i 7.8 (ovisno o pH vrijednosti lokalne vode) i idealna je za zdravlje organizma i dobru asimilaciju.

Sve to bez utroška energije!
Proizvodi iz linije EVA Water Clinic ne priključuju se na električnu mrežu, a osim EVA Ultimate® napredne tuš glave, niti na sustav kućnog vodovoda.

Sve informacije o Eva water clinic možete pronaći na službenoj stranici : Eva vode.

 

Nema komentara

Ostavite komentar