Popust na kuharicu Zdravo i slasno bez glutena

Dragi svi,

Za vas sam pripremila poseban ljetni popust na kuharicu Zdravo i slasno bez glutena.

Kako bi vaša kupovina bila što povoljnija iskoristite promotivnu akciju gdje je kuharica snižena za čak 40 kn.

Cijena kuharice: 149 kn +22 kn poštarina – 171 kn

Za kupovinu iznad 500 kn dostava je besplatna. Popust vrijedi do kraja 6 mjeseca.

Ova knjiga sadrži stotinu zdravih i slasnih recepata bez glutena, jaja i mliječnih proizvoda sa prekrasnim rustikalnim fotografijama iz kamere same autorice, od recepata za osvježavajuće sokove i smoothieje i ideja za zdravi doručak, preko pečenih kolača, sirovih torti i slastica, do zdravih sladoleda. Osim recepata knjiga sadrži mnoge praktične savjete – vodič kroz zdrave namirnice, kako ih pravilno pripremati, kako u receptima zamijeniti namirnice koje ne koristimo, pregled korisnih kućanskih aparata i pomagala, tablicu raznih vrsta bezglutenskih brašna te informacije o glutenu i bezglutenskoj prehrani. Tu je i moja osobna priča u kojoj dijeli svoj put od neobjašnjivog propadanja zdravlja i različitih dijagnoza, do vlastitog istraživanja i pronalaska puta prema poboljšanju.

Čitajte pametno, jedite kvalitetno.

zdravo i slasno kuharica NAJAVA

 

 

 

Primatelj: ZDRAVA HRANA BEZ GLUTENA J.D.O.O. Brodarica, Rešačka 13

IBAN (račun) : HR4523400091110750590

Opis plaćanja: Zdravo i slasno – promotivno

Iznos: 149 kn + 22 kn trošak dostave* =171 kn

*Ako naručujete iz Hrvatske, trošak jedne dostave je 22 kn bilo da kupujete jedan ili više komada knjiga. Ako naručujete iz inozemstva javite se na e mail zdravoislasno@gmail.com radi izračuna troška poštarine. Ako ste u Šibeniku knjigu možete preuzeti osobno i ne trebate plaćati dostavu.

Po izvršenoj uplati, pošaljite vaše podatke (ime i prezime, adresu i broj telefona/mobitela) na e-mail zdravoislasno@gmail.com

I za kraj, proslijedite ovo prijateljima za koje mislite da bi ih moglo zanimati.

 

 

Nema komentara

Ostavite komentar