0 0
Kookolada

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

200 g kokosovih ljuskica
60 ml rastopljenog ekstra djevičanskog kokos ulja
120-150 ml punomasnog kokos mlijeka dr.Goerga
130-140 g mljevenog kokos šećera
2-3 žlice sirovog kakao praha

Kookolada

Za najbolje jutro i vi možete uživati u apsolutno nevjerovatnom čokoladnom namazu. Visoko kvalitetne namirnice i bogastvo nutrijenata zahvaljujući laurinskoj kiselini iz ekstra djevičanskog kokosovog ulja, ali i sirovom kakao prahu pružit će vam u samo nekoliko trenutaka najfiniji osjećaj zadovoljstva. Za pripremu ovog recepta ne trebaju vam niti orašasti plodovi, sve što vam je potrebno su proizvodi od kokosa: ljuskice, ulje, mlijeko, šećer i naravno kakao prah s bogatom čokoladnom aromom. Tako kremast, tako sočan, tako dobro maziv. Zgrabi i ti svoju priliku i uživaj u namazu bez industrijskih šećera i nepotrebnih dodataka.

Cuisine:
  • Medium

  Ingredients

  Directions

  Share

  U blender dodajte kokosove ljuskice i miješajte oko 10 minuta do smjese maslaca Ako imate slabiji blender dodajte odmah kokosovo ulje i lijepo pomiješajte do fine kremaste smjese.Nakon toga dodajte ostale sastojke i miješajte dok ne nastane kremasti namaz. Namaz pohranite u staklenku sa hermetički zatvorenim poklopcem i čuvajte u hladnjaku do tjedan dana.

  Namirnice:

  -Dr.Goerg kokosovo ulje, šećer, mlijeko i ljuskice

  -Planet bio kakao prah

  (Visited 914 times, 1 visits today)

  Helena Jakoliš

  Savjetnica sam zdrave prehrane, autorica knjige Zdravo i slasno bez glutena i strastvena zaljubljenica u dobru fotografiju. Misija mi vas je inspirirati i pomoći vam da postignete uravnoteženi stil prehrane pomoću čiste izvorne i nutritivno bogate hrane. "Neka hrana vaš bude lijek, a lijek vaša hrana."

  Recipe Reviews

  There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
  previous
  Paleo grissini
  next
  Čokoladno mlijeko od lješnjaka
  previous
  Paleo grissini
  next
  Čokoladno mlijeko od lješnjaka