0 0
Sirova čokoladna fantazija

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

2 šalice natopljenih indijskih orašćića
7 žlica sirovog kakao praha
1 limenka punomasnog kokos mlijeka-dr.Goerg
1 šalica rastopljenog kakao maslaca
2/3 šalice meda
maline

Sirova čokoladna fantazija

Ljubav između majke i djeteta je nešto najljepše u životu , to je jedna neraskidiva veza obavijena toplinom, posebnom energijom i emocijama, to je ljubav koja nema kraja , koja raste iz dana u dan. Na današnji dan moja najdraža mama puni 51 godinu, nemam toliko papira niti teksta gdje bi ti htjela prenijeti svoju zahvalu za moj život i ljubav koju mi pružaš do neba. Ti si moja svjetlost najdraža mamice, najtežu bol si prošla sa mnom, ali to je sad sve iza nas. Moja duša je puna zahvale za tebe, od tebe sam naučila što znači smijati se , radovati, voljeti, cijeniti život, izmamiti nekome osmijeh na lice . Hvala ti mama za svaki poljubac, osmijeh, nježnost, toplinu, mekoću..... Draga mamice nijedno srce nije kao tvoje, na ovaj dan sve što želiš neka ti se ispuni Neka te sreća i zdravlje prati.

Cuisine:
  • Medium

  Ingredients

  Directions

  Share

  Priprema torte:

  Natopite indijske orašćiće  u vodi preko noći da omekšaju.Ujutro ih isperite pa u  blender stavite natopljene indijske, kokosov mlijeko, kakao, med i vaniliju te sve dobro pomiješajte do fine kremaste smjese.Na kraju dodajte kakao maslac i još jednom dobro pomiješajte. Smjesu izlijte  u kalup za torte, po želji ubacite maline  i stavite u zamrzivač na nekoliko sati da se stisne.
  Dobit ćete prekrasnu čoko mousse tortu. Iznenadite i vi svoje voljene kao što sam i ja

  (Visited 440 times, 1 visits today)

  Helena Jakoliš

  Savjetnica sam zdrave prehrane, autorica knjige Zdravo i slasno bez glutena i strastvena zaljubljenica u dobru fotografiju. Misija mi vas je inspirirati i pomoći vam da postignete uravnoteženi stil prehrane pomoću čiste izvorne i nutritivno bogate hrane. "Neka hrana vaš bude lijek, a lijek vaša hrana."

  Recipe Reviews

  There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
  previous
  Bezglutenski rustikalni baguette
  next
  Paleo grissini
  previous
  Bezglutenski rustikalni baguette
  next
  Paleo grissini